Exhausted

I wrote before about how I was feeling incredibly tired after the chemo’s given at the Jeroen Bosch ziekenhuis. Little did I know, that things could feel a lot worse. Since I am back I feel exhausted, and I don’t get much done. I hope things will get better soon.

[update 5 Sept.] I notice that some times I even can’t gather the energy to write longer blog posts. Apart from being exhausted I also walk badly and pretty much all of my MS symptoms are worse, probably due to me being so drained from the chemo. Last Friday I had a new MRI scan made, and the outcome will be discussed with me and Adrienne coming Thursday. Only then we will have a better idea what the status is of the lesions and whether or not this exhaustion and worsening of symptoms is due to the after effect of the chemo, or something else. Just like last time I don’t know what to expect, or what to hope for from the results of the scan.

3 comments

Soms is het moeilijk positief te kijken naar dit proces omdat je je lijf tot in alle ‘uithoeken’ voelt mis-functioneren.
Logisch, want je lichaam werkt overuren om de gemene chemo-aanvallen weer te boven te komen.
Laten we hopen op goed bericht morgen! Ik blijf vertrouwen op deze behandeling en hoop op de beste uitkomst denkbaar. Hou vol lieve zoon, wij staan achter je!

Ook deze keer zullen we heel hard duimen en een kaarsje voor je branden.

Ik hoop dat je morgen goed nieuws krijgt. Het komt vast van die heftige “medicatie” dat je je zo rot voelt. Het heet een medicijn, maar eigenlijk schiet je natuurlijk gewoon met een kanon op een mug. Hou hoop!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.