Quick (sick) update

Just a quick update to let you know how I’m doing. Not too great, I’ve been feeling nauseous, shaky, and exhausted. Hopefully, it will pass soon. The hospital staff is nice, the room a bit small, and since I’m in isolation I am not allowed off the room. Two visitors can come at the same time, and they have to pass through a double door ‘airlock’ and wash/disinfect their hands before coming in.

5 comments

Sterkte Bram! Hopelijk wordt het ziekvoelen niet erger en is het snel voorbij!

Hello Bram. Praying for you.

Auntie Annie

Thank you!

Hello Bram. Take care.

Auntie Annie

Elke ziekenhuisdag in zo’n beperkte ruimte voelt oneindig als je ellendig bent, maar de gedachte aan kleine doelen die je je stelt, kunnen je soms net over dat ‘dode’ punt helpen. Je kunt heerlijke thee zetten, je kunt aan een legpuzzel beginnen, je kunt de hometrainer uitproberen, je kunt muziek luisteren, sudoku’s uitproberen, wat tijdschriften doorbladeren en kaarten ophangen die je van zoveel lieve mensen krijgt. Maar… je gewoon ellendig voelen, mag! Het is ook geen pretje en daar mag je alles bij voelen! Wie zal dat niet begrijpen?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.