Home alone

Adrienne left with Thomas and Nils to go to Philippines. The plan is for her to go there with the kids to visit her parents in Manila. After spending a bit more than a week there she will travel back on the 10th alone, leaving Thomas and Nils with her parents. On the 25th she will pick them up again.

In the mean time, I still haven’t been called, so I am still waiting until the VUmc has a bed for me. I hope I won’t have to be home alone for too long.

6 comments

Sterkte met wachten Bram! We duimen dat je snel gebeld wordt! Niks aan om alleen thuis te zitten afwachten…

Bedankt!

Soms is het ook fijn om even alleen te zijn en tot rust te komen. Trouwens alleen ben je nooit als ik alle reacties lees en hoor. Stop met wachten en doe iets zinvols met de tijd die je nu voor jezelf hebt. Drone? Zelda? Pokemon? Stukje fietsen? Mooie film? Bezoekje? Je weet ons aanbod…

Ik ben niet zo megamobiel, maar best gezellig als je iets te doen wilt hebben ;).

Ha Bram, zo te lezen ben je nog thuis en home alone! Hopelijk duurt het niet al te lang dat wachten en kun je voldoende afleiding vinden om de tijd door te komen. Ik ga voor je duimen dat het opschiet, maar of het helpt vraag ik mij af. Groetjes!!!

Ik ben vandaag gebeld zoals je inmiddels kunt lezen. Wel spannend hoor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.