Enjoying the nice weather

Today we enjoyed the nice weather. Luckily my new cargo-bike is electric, which makes it a breeze to bike around.
Fortunately, I don’t feel any nausea. Unfortunately, I am incredibly tired most of the day. As an MS patient, I am somewhat used to being excessively tired sometimes, but this is on a whole new level. At times it feels as if gravity is doubled. I find it hard to explain this “lassitude”. This fatigue is not due to lack of sleep or the extreme effort needed for the activities of the day. It is as if almost all energy has been drained from my body. I am playing Legend of Zelda Breath of the Wild on my new Nintendo Switch (which is awesome by the way) when the main character has only one heart of health left and no more stamina, his animation looks the way I feel sometimes.

4 comments

Weet je zeker dat het niet aan het gruwelijk hete weer ligt? Goed om weer wat van je te horen! Je brengt me overigens wel op slechte/dure ideeën, want ik wil nu helaas ook een elektrische bakfiets voor wanneer ik straks met 3 kids op pad moet.

Het warme weer speelt ook vast mee. Het is lastig om alles uit elkaar te houden, de MS, het warme weer, de drukke kinderen, de chemo, de vermoeidheid komt vast door de combinatie.
Zo’n bakfiets is zeker geen slecht idee, je hebt op zich geen e-bike nodig, ook zonder motortje is hij prima te rijden. Ik zou gewoon Marktplaats in de gaten houden! Het is een fantastische aanschaf vind ik.

Dag Bram,

Mooi om te zien wat jullie als gezin ondernemen. Fijn dat jullie dat samen kunnen beleven. Je zult wel blij zijn dat de temperaturen weer enigszins normaal zijn, is het niet? Alhoewel vandaag, is het herfstachtig, dat hoeft nou ook weer niet. Ik begrijp dat je nu even tussen 2 kuren in zit. Ik hoop dat je dat wat meer energie geeft.
Vele groeten Anneke

Bedankt voor het bericht. Het is inderdaad beter dat het nu niet super heet meer is, maar de regen hoeft nu ook weer niet!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.